Programul „Sportul se Joaca”

Comitetul Olimpic și Sportiv Român împreună cu Institutul Aspen România și BCR, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației și Cercetării au lansat platforma on-line a programului „Sportul se Joacă”, începând din data de 22 octombrie 2020.
Acest program își propune să promoveze sportul de masă, încurajându-i pe copii să facă mișcare, să identifice disciplina sportivă care îi atrage cel mai mult, prin joaca de-a sportul, cu exerciții din 12 discipline din programa olimpică: atletism, baschet, biatlon, canotaj, gimnastică, handbal, judo, lupte, scrimă, tenis, tenis de masă și tir sportiv.
Venim către dumneavoastră cu rugămintea de a susține acest program prin promovarea lui atât pe pagina dumneavoastră web, cât și în social media cu hashtag #sportulsejoacă, precum și să îi îndemnați pe cei apropiați dumneavoastră să facă parte din acest demers (sportivi, antrenori, profesori de educație fizică și sport etc.).
 Website: www.sportulsejoaca.ro
 Facebook (like și share paginii): //www.facebook.com/Sportulsejoaca-104773021348958
 YouTube (subscribe și like filmulețelor cu exerciții): https://www.youtube.com/channel/UC8Pboq7ReB1qc8xiKX9Xuww
Copiii care încep astăzi sportul în joacă, pot fi campionii de mâine care vor câștiga medalii la marile competiții internaționale/ Jocurile Olimpice!