Schi Alpin – Competitii FIS 2023 anulate

Dragi prieteni ai schiului alpin,

 

Datorita situatiei meteo ce a dus la lipsa zapezii pe partiile din Poiana Brasov, completata in mod nefericit cu temperaturile extrem de ridicare ceea ce a impiedicat producerea zapezii artificiale, Comitetul de Organizare pentru Competitiile Internationale de schi a decis anularea acestora pentru sezonul actual.

Nu stim daca sau cand situatia se va schimba dar pentru ca ne dorim sa organizam aceste curse la un nivel superior preferam sa luam aceasta decizie pentru a evita o avalansa de situatii neplacute atat pentru concurenti cat si pentru hotelierii din Poiana Brasov si pentru cei care vor alege sa vina in statiunea noastra in acest sezon.

Ne gandim in primul rand la sportivi si la programul lor de deplasari la concursuri internationale dar suntem constienti si de faptul ca am putea pune intr-o situatie extrem de delicata hotelierii din Poiana Brasov care sunt implicati in sustinerea competitiilor prin blocarea de spatii de cazare, servicii de catering, transport si altele. De asemernea nu putem neglija faptul ca avand un sezon de schi extrem de scurt creem un discomfort real practicantilor schiului care vor dori sa schieze in Poiana Brasov in conditiile in care blocam o partie extrem de cautata, partia SubTeleferic, dar si accesul catre principalul mijloc de transport pe cablu, Telegondola Express.

In consecinta si cu regrete imense vom lua o pauza de un sezon in organizarea Competitiilor Children Trophy si FIS Race cu promisiunea ferma ca in sezonul viitor, daca natura va fi si ea de acord, ne com lua revansa.

 

Cu respect,

Dan Ghita

Comitetul de Organizare Competitii Schi Poiana Brasov

Rezultate Pipa Cup, Pamporovo, BUL, 18-19.03.2021

Federatia Romana de Schi Biatlon felicita castigatorii competitiei de schi alpin din Pamporovo, Bulgaria. OANCEA MATEI (CSS SINAIA)                                 locul1 GS si locul 2 SL   U16  baieti EREMIA DIANA  (CS CARPATI SINAIA )                  …

Criterii de Calificare Beijing 2022

Beijing 2022 – Qualification System – Alpine Skiing Beijing 2022 – Qualification System – Cross-Country Skiing Beijing 2022 – Qualification System – Snowboard Beijing 2022 – Qualification System – Ski Jumping Beijing 2022 – Qualification System – Biathlon