Cupa Teleferic Schi Alpin

Mentiuni REGULAMENT

Ca inscrierea se face pe baza fisei de inscriere la case se atataseaza copie dupa certificatul de nastere al copilului si copia dupa cartea de indentitate a tutorelui/parintelui.

Dupa desemnarea castigastorilor, se aduc la contabilitate fisele ( cu copiile dupa CI si certificate nastere) celor ce vor primi premiile pentru a intocmi contractele de acordare de premii.

Totodata :

Dreptul de participare la concurs– Participanţi minori şi persoane lipsite de capacitate juridică

1. In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta va fi indreptatit sa intre in posesia premiului doar cu acordul scris al parintilor sau al tutorelui sau legal, iar in cazul in care castigatorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmarea unei alte situatii decat neimplinirea varstei de 18 ani), acesta va fi indreptatit sa intre in posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui sau legal.

2. Părintele sau tutorele va semna o declarație prin care Organizatorul este absolvit de orice răspundere, decurgând din acordarea premiului respectiv, precum și de plata oricăror daune sau pretenții de orice natura legate de premiul respectiv si de participarea minorului la prezenta campanie.